26 mei 2024
Startpunt: Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter- Brummenseweg 16 in Eerbeek

 

Het is inmiddels een traditie! Ook dit jaar organiseren wij weer een editie van Happen en Trappen, maar hebben wij daar nu ook Stappen aan toegevoegd. Op zondag 26 mei zal Happen, Trappen en Stappen plaatsvinden. Wat gaan we doen?

Je kunt ervoor kiezen om te fietsen of om te wandelen. Beide activiteiten vinden plaats in dezelfde mooie omgeving rond het Leusveld. De wandeltocht is ongeveer 12 kilometer; de fietstocht is minimaal 20 kilometer en maximaal 40 kilometer. Zowel de wandelaars als de fietsers komen onderweg op dezelfde rustpunten. Hier krijgt men iets lekkers te eten of te drinken aangeboden. Maar er zal ook het een en ander te bekijken zijn. Fietsers die niet de volledige 40 kilometer willen afleggen kunnen op ieder rustpunt kiezen voor een short cut. Starten kan tussen 09:00 en 11:00 uur.

Zoals altijd organiseren wij activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan een goed doel. Dit keer is de opbrengst bestemd om het saaie schoolplein van OBS De Sterrenbeek op te knappen.  Deze school gaat samenvoegen met OBS Sprankel en hoe mooi zou het zijn om voor de leerlingen een aantrekkelijk en veilig schoolplein te creëren? Daar leveren wij graag een bijdrage aan!

Happen, Trappen en Stappen 2024 wordt mogelijk gemaakt door:  Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter, Natuurmonumenten (Leusveld) Jumbo Heine Eerbeek, Ontbijt-en lunchservice Groot Boerle, Slagerij Van der Horst Eerbeek, De Plakkerij en Boerderij De Groote Boele Brummen. 

  • Deelname gaat op basis van voorinschrijving in verband met de verzorging op de rustlocaties (hapjes/drankjes)!
  • Deelname kost 12,50 euro p.p. voor volwassen en 5 euro voor kinderen (t/m 12 jaar)
  • Hiermee draag je bij aan de donatie t.b.v. het schoolplein!
  • In de bovenstaande bedragen zijn de servicekosten van 0,79 euro al inbegrepen.

Inschrijving is mogelijk via de ticketservice. Je betaalt 0,35 euro transactiekosten voor IDEAL betaling

Heb je zin in een leuke en interessante dag? En wil je een bijdrage leveren aan het opknappen van het schoolplein? Doe dan mee!

Je kunt heel makkelijk aanmelden via onze ticketservice: https://ticketl.ink/ofNhu

De Brugkabouter heeft speciaal voor onze deelnemers een interessante lunch aanbieding: Een overheerlijk kopje soep met een smakelijk broodje gezond voor slechts 6,50. Als je van deze aanbieding gebruik wil maken kun je dit direct bij het inschrijven op de ticketservice boeken.